Pasen en zo

Afgelopen weekeinde was het pasen. We hebben deze twee dagen gezellig doorgebracht in Putte, op de grens van Nederland en Belgie, bij André en Jane, de oom en tante van Maarten. Ook Judith, Sebastiaan, kleine Mats, en Erik waren van de partij. We hebben gebarbequed (jazeker, dikke truien aan en in de tuin!) en verder lekker bijgekletst en gewandeld met de honden. Ook daar was nieuw jong geweld aanwezig: Fellow had er namelijk een vriendje bij, puppy (mega) Toby. Maandagochtend kwamen er nog een neef van Maarten (en diens broer en zus natuurlijk) langs met hun twee zoontjes, en met die hele bende hebben we dan genoten van het paasontbijt. Maarten kreeg daarna vliegles van Mats, en de twee jongens (Dominique en Valentijn) vermaakten zich met het zoeken van verstopte paaseitjes. Al met al was het een heerlijk weekeinde!

Baby en ik groeien ook nog even verder: ik mag zeggen dat er inmiddels wel 5 kilo is bijgekomen! Ik heb vorige week eens een wat “andere” buikfoto gemaakt. Gewaagd is ‘ie wel, maar ik vind hem toch mooi 🙂

Vandaag is Naviva (kraamzorg) geweest voor de intake. Het was een heel prettig gesprek, en alle vragen werden goed beantwoord. We krijgen er door mijn indicate ivm ADD, 16 uur extra zorg bij. Dit komt neer op 2 extra dagen, maar die worden in de al bestaande 8 dagen ingevoegd. Dat betekent dus, dat we in plaats van 6, nu 8 uur per dag een kraamhulp in huis krijgen, en dat voor 8 dagen. Verassend vond ik nog, dat ze ook de klossen van t bed komen brengen! Toen ik uitlegde dat ons bed meerdere pootjes heeft, schreef ze zpnder blikken of blozen op, dat we 12 klossen moeten ontvangen! Helemaal fijn dus, iemand die met je meedenkt.  Volgende week mogen we weer naar de verloskundige, die gaat dan o.a. mijn bloedsuiker controleren. Alles standaard testjes hoor! Ben benieuwd hoe we weer door de keuring gaan komen!

Advertenties

3 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

3 Reacties op “Pasen en zo

 1. Yvon

  heerlijk dat het allemaal zo goed verloopt, foto is prachtig! zondag zie ik je!!!!!! succes!

 2. Marian

  Inderdaad een hele mooie foto. Je kunt trots zijn op je buik Wen. Groetjes

 3. Heerlijke vliegles foto!!! Grote smile op mijn gezicht hier!
  En heerlijke foto’s sowieso…
  Vind het een prachtige foto van jou, idd gewaagd maar wel mooi! Over paar weekjes eens date plannen voor buikenshoot?

  Xx Mye

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s