Even geduld A.U.B….

Zoals de meesten al wel weten, is afgelopen donderdagochtend, via een keizersnede, onze prachtige zoon Pelle Jern geboren. Vandaag zijn Maarten en ik thuis gekomen. Helaas kon Pelle ons nog niet vergezellen, hoe graag we dat ook hadden gewild. Pelle heeft een wat moeilijkere start gehad, en hij heeft de eerste dagen momentjes gehad waarbij hij vergat te ademen, waar hij te oppervlakkig ademde, of waar hij wat benauwd was. Hij is verder kerngezond, maar deze incidentjes maken dat hij nog even aan de monitoren moet blijven.

Natuurlijk is dit voor ons als zijn ouders heel moeilijk. We willen hem graag bij ons hebben. Maar we berusten nu in het feit dat hij daar heel goed in de gaten wordt gehouden. Het goede nieuws tot nu toe is: Hij heeft sinds afgelopen nacht geen incidentjes meer gehad, hij is uit het warmtebedje, hetgeen betekent dat hij zichzelf goed warm kan houden, en hij drinkt fantastisch. Ook mijn borstvoeding komt netjes op gang. Het verhaal over de bevalling zal ik later schrijven. Eerst nemen wij de nodige rust.

 

Advertenties

4 reacties

Opgeslagen onder Uncategorized

4 Reacties op “Even geduld A.U.B….

 1. Wendy

  oooo wat jammer dat hij nog niet mee naar huis mocht. Maar inderdaad, zo wordt hij goed in de gaten gehouden en kunnen jullie nog eventjes de puntjes op de i zetten thuis. (alsof dat nodig is 😉 ) En als hij straks thuis is kan het grote slaap-eet-verschoon-spelletje beginnen 😉 Gaat helemaal goedkomen!

 2. Roelie

  Dat is wel jammer dat hij niet mee mocht. En hopen dat hij het heel snel goed gaat oppakken.Dus nog maar even wachten tot hij in zijn eigen bedje mag.
  Groetjes Roelie

 3. Judith

  Lieve schatten,
  ik hoef jullie niet te vertellen dat we weten hoe jullie je nu voelen. We denken aan jullie! Hou de focus op de mooie tijd die hierna gaat komen. Dan blijkt dit maar een momentje te zijn en word het allemaal beter!
  Als jullie jongetje thuis is, komen we hem snel een keertje knuffelen en dan mag Mats hem ook eindelijk zien!
  Liefs! Judith, Sebastiaan en Mats

 4. Yvon

  heej, die beer van jullie komt gauw zat thuis, en zoals je zij je rust is ook nodig, pak die de komende dagen, want daarna zal het lang duren voor je dat weer krijgt!!! succes en kop op! groetjes uit het zuiden des lands.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s