What’s new?

Ja, ik weet het, hoog tijd voor een update… so, what’s new? Ja zoveel! Pelle doet het goed, groeit gestaag en past al in kleding maatje 68 (en vaak hoger ook al). Hij kan op zijn buik rollen, tot zijn eigen grote frustratie, want (babylogica) rollen is leuk, op je buik liggen NIET dus na elk geslaagd rondje rollen is het brullen en boze baby…. behalve als hij in de box ontdekt dat hij ons goed kan bekijken vanaf zijn eigen plekkie!

 

Vanaf deze week mag Pelle elke vrijdagmiddag even bij opa en oma gaan spelen. Ik breng hem weg rond 4 uur, en papa komt hem halen als hij thuis komt. Dat vinden opa en oma helemaal niet erg! Oma mist hem al snel als ze hem een paar dagen niet ziet. Dus dat Pelle afgelopen zondag besloot een dutje te gaan doen bij oma, vond oma helemaal niet erg!

Als ik vrij ben, ga ik graag met Pelle op stap. Lekker naar de winkels, of even wandelen, of even bij tante Joyce een visje eten… maar dan niet met de kinderwagen! Sinds ik draagdoeken gebruik, wil ik niet meer anders. Ik vervloek de maxicosi (vooral op de babymee, maar kan even niet anders en is toch wel praktisch) en de kinderwagen vind ik zo… afstandelijk. Dus ik draag. Zoveel mogelijk. En dat vinden wij allebei heel gezellig!

Tja en ik kan nog zoveel vertellen.. maar dat beloof ik snel te gaan doen. Iets meer frequent, ok ik zal het proberen….

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Uncategorized

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s